Donateursblad Vogelopvangcentrum Zaanstreek e.o. december 2012

Via Stichting Dierenambulance Kennemerland, waar ik al vrijwilligerswerk deed, belandde ik ook als vrijwilligster bij Stichting Vogelopvangcentrum Zaanstreek en omgeving (VOCZ). Voor deze stichting schrijf ik als PR-lid op vrijwillige basis artikelen voor het donateursmagazine. Daarnaast fotografeer ik ook hier voor het blad. Twee keer per jaar, in mei en december, komt het magazine uit. Alle donateurs, vrijwilligers en betrokkenen bij de vogelopvang krijgen het dan thuis op de mat. 

Hieronder staat mijn eerste publicatie voor de vogelopvang in december 2012. Het is een interview met Jan van Briemen, die samen met zijn vrouw Ann, vijftig jaar geleden de vogelopvang heeft opgericht. Het was de eerste keer dat het magazine in de vernieuwde vorm is uitgegeven en we hebben veel positieve reacties gekregen over de opmaak en stukken. Ook de foto op de voorpagina is door mij gemaakt. Momenteel ben ik bezig met meerdere stukken voor de mei-editie. Tegen die tijd zal ik ze ook weer op mijn website plaatsen.

Wil je meer foto’s bekijken die ik heb gemaakt bij het VOCZ?  Klik dan hier

Advertenties

One Comment on “Donateursblad Vogelopvangcentrum Zaanstreek e.o. december 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: