Donateursblad Dierenambulance Kennemerland december 2012

Inmiddels ben ik een jaar vrijwilligster bij de Dierenambulance Kennemerland. Na mijn maand fulltime reporteren en fotograferen voor school, is gevraagd of ik als PR-lid wilde blijven. Ik schrijf en fotografeer nu dus nog steeds. Ik ben er niet meer fulltime omdat ik gewoon werk als freelance redactioneel vormgeefster bij de Volkskrant en op zoek ben naar nog meer betaalde werkgevers. Maar als ik een keer vrij ben, probeer ik om langs te komen en ga ik gewoon weer een dag mee op de ambulance. Vaak vraagt het bestuur ook om bijvoorbeeld verslag te doen en foto’s te maken van zaken als uitjes, excursies, de jaarlijkse open dag en de PWN winterdag. Als ik vrij ben en tijd heb, doe ik dat met liefde.

Zo heb ik voor het december 2012 nummer op de open dag gefotografeerd en daar verslag van gedaan. Ook van onze excursie naar Ecomare op Texel heb ik een verslag geschreven en foto’s gemaakt. Daarnaast staat er nog een stukje in over de centrale en centralisten. Helaas is tijdens het maken van het blad de laatste correctieronde niet op tijd bij de uitgever gekomen, waardoor er in het laatste stuk nog een verkeerd gecorrigeerde zin staat. Het blad was helaas al gedrukt, dus konden we het niet meer aanpassen. Maar ook dat hoort er bij in de bladenwereld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: