Donateursblad Dierenambulance Kennemerland mei 2013

Het nieuwe donateursblad van Stichting Dierenambulance Kennemerland is uit! Ook voor dit nummer heb ik meerdere stukken geschreven en natuurlijk ook weer gefotografeerd. Het begint meteen bij de cover. Voor deze editie wilden we een “lente-gevoel” op de voorpagina hebben. Deze foto van een mus die zijn jong voert, heb ik vorig jaar gemaakt. Gewoon in de voortuin. Dat het loont om je foto’s te bewaren, blijkt maar weer!

Binnenin zijn dit keer vier stukken van mij te vinden. Op pagina 8-9 staat de reportage over het uitzetten van maar liefst zestien zwanen en twee reigers bij het Uitgeestermeer. Een mooie beleving om mee te mogen maken. Op pagina 15 staat een verslag met achtergrondinformatie over het feit dat wij ook educatie en voorlichting geven op scholen. Bijvoorbeeld tijdens een spreekbeurt die deze keer plaatsvond op een basisschool in Castricum. Pagina 16 en 17 zijn een verslag van de PWN Winterdag die winterser dan winters was, wat sprookjesachtige taferelen opleverde. Als laatste is er dan nog de fotoreportage op de pagina’s 22, 23 en 25. Omdat veel mensen eigenlijk geen idee hebben hoe ons gebouw er uitziet, bieden we in deze editie een kijkje achter de schermen. Aan de hand van de foto’s en tekst, leid ik je door het gebouw waarin onze rond de 100 vrijwilligers zich dag in dag uit belangeloos inzetten voor de hulpbehoevende dieren. Ook leuk om te zien: De flyer die ik al enige tijd terug ontworpen heb voor de Dierenambulance Kennemerland staat nu ook groot in het donateursblad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: