Bruidsfotografie

Uw trouwdag, een magische dag! Of het nu een sprookjeshuwelijk is met alles erop en eraan, of een intiem feestje voor een kleine groep, ik leg het graag voor u vast op foto. Dit wil ik graag zo goed mogelijk voor u doen en daarom werk ik bij bruidsfotografie alleen op aanvraag. Dan kan ik jullie van te voren een beetje leren kennen en kunnen we samen de precieze wensen en voorkeuren goed doornemen. Aan de hand daarvan spreken we in overleg een prijs af.

Bij de prijs inbegrepen zitten dan de BTW en eventuele reiskosten binnen regio Kennemerland. U krijgt ook een mooie USB stick met daarop alle volledig nabewerkte foto’s van deze speciale dag. U mag daarnaast 10 foto’s uitkiezen die ik eventueel in zwart-wit nabewerk. Daarnaast krijgt u 10 fotoafdrukken op standaard formaat cadeau in mijn Oypo webshop.

Wilt u graag eens samen om de tafel gaan zitten om een bruidsfotoshoot te bespreken? Dan kunt u via het onderstaande formulier een verzoek indienen of zelf even een mailtje sturen naar sanne.vdvalk@gmail.com. Ik neem dan uiterlijk binnen 48 uur contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s