Grote groepen vanaf 11 personen

Wilt u een fotoshoot met de hele familie? Of heeft u bijvoorbeeld een jubileumfeest of open dag die u graag op foto wilt laten vastleggen? Kortom: een fotoshoot met een grote groep? Dan werk ik graag voor u op aanvraag. Dan kunnen we samen van te voren de precieze wensen en voorkeuren goed doornemen en aan de hand daarvan een prijs afspreken.

Bij de prijs inbegrepen zitten dan de BTW en eventuele reiskosten. U krijgt ook een mooie USB stick met daarop alle volledig nabewerkte foto’s van deze speciale dag of avond. Ook krijgt u een privé link naar mijn Oypo-webshop waar u  en de andere familieleden en vrienden de foto’s kunnen nabestellen op papier, canvas en nog veel meer. 

Wilt u graag eens om de tafel gaan zitten om een fotoshoot te bespreken? Dan kunt u via het onderstaande formulier een verzoek indienen of zelf even een mailtje sturen naar sanne.vdvalk@gmail.com. Ik neem dan uiterlijk binnen 48 uur contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s