Prijzen & Boeken

Ik werk met een aantal standaard fotopakketten voor huisdierenfotografie, familie fotografie en bedrijfsfotografie. Namelijk:

U kunt de fotopakketten via de bovenstaande links bekijken en eventueel direct online boeken. Als ik een online boekingsformulier binnen krijg, probeer ik binnen 24 uur (uiterlijk binnen 48 uur) contact met u op te nemen. We kunnen dan even doornemen wat u precies wilt en in gedachten heeft voor de fotoshoot. Daarna maken we een definitieve afspraak voor de daadwerkelijke fotoshoot. 

Heeft u zelf een interessant idee of een specifieke fotowens en u weet niet of dat binnen één van de pakketten valt? Dan mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen om uw ideeën te bespreken en de mogelijkheden te overleggen!

Tijdens een fotoshoot staan gezelligheid en plezier voorop. Ik neem de tijd voor mens en dier en als een fotoshoot wat langer duurt dan normaal is dat geen probleem. Soms heeft het net dat beetje extra tijd nodig. Een mooi eindresultaat en een tevreden klant is veel belangrijker. Zeker bij dierenfotografie duurt het soms even voor het dier op zijn gemak is en daar neem ik graag alle tijd voor.

Ik fotografeer gewoon bij u thuis of ergens op locatie binnen regio Kennemerland. Denk bijvoorbeeld aan de kasteeltuin van Kasteel Assumburg in Heemskerk en het park erom  heen of bijvoorbeeld op het strand of in de duinen. In Heemskerk en de omliggende gemeenten zijn ook veel mooie, groene parken en wandelgebieden. Maar ook bij u thuis fotograferen is geen probleem. Er is altijd wel een mooi plekje binnenshuis of in de tuin te vinden. En in noodgevallen kan ik altijd mijn draagbare foto-achtergrond opzetten en zelf iets creëren.

U kunt ook zelf aangeven of u foto’s wilt met de foto-achtergrond of dat u juist liever foto’s wilt zonder. Bij huisdieren vind ik het altijd een uitdaging om ze in hun natuurlijk omgeving te fotograferen, zonder te veel geposeer. Een combinatie van allebei kan natuurlijk ook! Lees voordat u een fotoshoot boekt wel even mijn algemene voorwaarden door. U krijgt het eindproduct afgeleverd nadat uw betaling bij mij binnen is gekomen. Dit kan tot uiterlijk twee weken na de factuurdatum op uw factuur. 

IMG_7308A

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een fotoshoot!

Op zoek naar een origineel cadeau? Het is ook mogelijk om de fotopakketten als cadeau te bestellen. Je krijgt dan een unieke, zelf ontworpen giftcard ter waarde van één van de fotopakketten opgestuurd per post! De giftcard is zes maanden geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt een giftcard aanvragen via de mail: sanne.vdvalk@gmail.com onder vermelding van ‘giftcard’.  Geef in de mail alstublieft aan welke fotoshoot u cadeau wilt geven, van wie het cadeau is en vanaf welke datum u de giftcard in wilt laten gaan (bijvoorbeeld de dag waarop u het cadeau geeft). Ik verstuur de cadeaukaarten per post, dus zorg dat u bijtijds bent met het bestellen. 

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Kijkt u dan bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact op via e-mail. Dit kunt u sturen naar: sanne.vdvalk@gmail.com.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s