Voorwaarden

Hieronder vindt u mijn standaard voorwaarden die gelden op alle fotoshoots, vormgevings- en tekstopdrachten die ik namens mijn bedrijf, Sanne van der Valk, maak. Door het boeken van een fotoshoot, grafisch project of tekstopdracht, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Fotografie:

 1. Afhankelijk van welke fotoshoot u boekt, heeft u recht op de zaken die onder deze fotoshoot vallen. Het aantal foto’s dat u krijgt, ligt dus vast. U kunt foto’s bijbestellen tegen bijbetaling in de webshop.
 2. Voor particuliere fotoshoots zijn de prijzen inclusief 21% BTW.
 3. Voor zakelijke fotoshoots zijn de prijzen exclusief 21% BTW.
 4. Uiterlijk twee weken na de fotoshoot moet het bedrag van de factuur overgemaakt zijn op mijn rekeningnummer. Pas na het ontvangen van de betaling zal ik de foto’s afleveren, verzenden en extra artikelen aanleveren.
 5. Onder regio Kennemerland vallen de volgende gemeenten: Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Limmen, Castricum, Velsen Noord en Wijk aan Zee.
 6. Voor fotoshoots binnen deze gemeenten reken ik geen extra reiskosten.
 7. Voor fotoshoots buiten regio Kennemerland reken ik €0,20 per gereden kilometer of indien ik met het openbaar vervoer reis, de openbaar vervoer kosten.
 8. Bij iedere fotoshoot moet u, de opdrachtgever, een contract ondertekenen. Deze dient mede als boekingsbewijs voor u en als bewijs voor mij dat rechten van de betreffende foto’s van mij zijn en blijven.
 9. De foto’s die u krijgt uit een particuliere fotoshoot, digitaal of op ander materiaal, mogen alleen voor privé doeleinden gebruikt worden. Daarnaast moet u ten alle tijden online mijn naam er bij vermelden als fotograaf. U mag deze foto’s dus ook niet inzenden voor wedstrijden en officiële uitingen in de media.
 10. De foto’s die u krijgt uit een zakelijke fotoshoot, digitaal of op een ander materiaal, mogen alleen voor het bedrijf gebruikt worden. Daarnaast mogen zij alleen gebruikt worden voor de doeleinden die vooraf zijn besproken en vastgelegd in het contract. Tevens moet mijn naam ten alle tijden worden vermeld bij de foto’s.
 11. Als u een zakelijke fotoshoot (productfotografie of bedrijfsreportage) bij mij heeft geboekt, bestaat er de mogelijkheid om de rechten van de foto’s over te kopen. Dit houdt in dat ik de rechten kwijtraak en niets meer met deze foto’s mag doen. Dit kan alleen in overleg met mij en tegen meerprijs.
 12. Alle foto’s die ik maak tijdens fotoshoots kunnen en mogen door mij worden gebruikt ten behoeve van mijn portfolio, bedrijf en eigen reclame-uitingen zoals maar niet beperkt tot folders, mijn website, visitekaartjes etc.

Grafische en redactionele vormgeving:

 1. Mijn standaard tarief voor grafische opdrachten is €20,- per uur.
 2. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW (tenzij anders overeengekomen in het contract).
 3. Uiterlijk twee weken nadat het grafische project is afgerond, moet het bedrag van de factuur overgemaakt zijn op mijn rekening. Pas na het ontvangen van de betaling zal ik het eindproduct afleveren.
 4. Onder regio Kennemerland vallen de volgende gemeenten: Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Limmen, Castricum, Velsen Noord en Wijk aan Zee.
 5. U heeft recht op een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.
 6. Voor grafische opdrachten binnen deze gemeenten reken ik geen extra reiskosten.
 7. Voor grafische opdrachten buiten regio Kennemerland reken ik €0,20 per gereden kilometer of indien ik met het openbaar vervoer reis, de openbaar vervoer kosten.
 8. Als u, de opdrachtgever, bij een grafische opdracht om wat voor reden dan ook besluit de opdracht te annuleren, dienen alle uren die ik er al aan besteed heb evengoed betaald te worden.
 9. Bij iedere grafische opdracht moet u, de opdrachtgever, een contract ondertekenen. Deze dient mede als boekingsbewijs voor u en als bewijs voor mij dat rechten van het betreffende eindproduct van mij zijn en blijven.
 10. De/het geleverde eindproduct(en), digitaal of op een ander materiaal, mogen alleen voor het bedrijf gebruikt worden. Daarnaast mogen zij alleen gebruikt worden voor de doeleinden die vooraf zijn besproken en vastgelegd in het contract. Tevens mag u niet claimen dat het product door uzelf is gemaakt. 
 11. De mogelijkheid bestaat om de rechten van het product/ de producten over te kopen. Dit houdt in dat ik de rechten kwijtraak en niets meer met deze producten mag doen. Dit kan alleen in overleg met mij en tegen meerprijs.
 12. Alle grafische producten die ik maak, kunnen en mogen door mij worden gebruikt ten behoeve van mijn portfolio, bedrijf en eigen reclame-uitingen zoals maar niet beperkt tot folders, mijn website, visitekaartjes etc.

Tekstopdrachten:

 1. Mijn standaard tarief voor tekstopdrachten is €20,- per uur.
 2. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW (tenzij anders overeengekomen in het contract).
 3. Uiterlijk twee weken nadat de opdracht is afgerond, moet het bedrag van de factuur overgemaakt zijn op mijn rekening. Pas na het ontvangen van de betaling zal ik het eindproduct afleveren.
 4. Onder regio Kennemerland vallen de volgende gemeenten: Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Limmen, Castricum, Velsen Noord en Wijk aan Zee.
 5. U heeft recht op een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.
 6. Voor tekstopdrachten binnen deze gemeenten reken ik geen extra reiskosten.
 7. Voor tekstopdrachten buiten regio Kennemerland reken ik €0,20 per gereden kilometer of indien ik met het openbaar vervoer reis, de openbaar vervoer kosten.
 8. Bij iedere tekstopdracht moet u, de opdrachtgever, een contract ondertekenen. Deze dient mede als boekingsbewijs voor u en als bewijs voor mij dat de auteurs- en copyrightrechten van het betreffende eindproduct van mij zijn en blijven.
 9. De/het geleverde eindproduct(en), digitaal of op een ander materiaal, mogen alleen voor het bedrijf gebruikt worden. Daarnaast mogen zij alleen gebruikt worden voor de doeleinden die vooraf zijn besproken en vastgelegd in het contract. Tevens mag u niet claimen dat het product door uzelf is geschreven en dient mijn naam ten alle tijden als auteur vermeld te worden.
 10. De mogelijkheid bestaat om de rechten van het product/ de producten over te kopen. Dit houdt in dat ik de rechten kwijtraak en niets meer met deze producten mag doen. Dit kan alleen in overleg met mij en tegen meerprijs.
 11. Alle tekstproducten die ik maak, kunnen en mogen door mij worden gebruikt ten behoeve van mijn portfolio, bedrijf en eigen reclame-uitingen zoals maar niet beperkt tot folders, mijn website, visitekaartjes etc.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s