Wie ben ik

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Sanne van der Valk, 28, en ik ben geboren in het prachtige kustdorp Heemskerk. Ik heb na de basisschool het VWO Atheneum afgerond en ben daarna journalistiek gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Op 12 juni 2012 verliet ik Utrecht met mijn HBO Bachelor Journalistiek op zak!

Tijdens mijn studie journalistiek kwam ik er al snel achter dat alleen schrijven niet helemaal mijn ding was. In het derde jaar deed ik een minor fotojournalistiek. Acuut laaide mijn oude hobby fotografie weer op. Ik dook vol overgave in de wereld van digitale fotografie en fotografeer sindsdien weer regelmatig, zowel in opdracht als voor mijn plezier.

Ik werk sinds 2018 vier dagen vast als grafisch vormgeefster bij de Volkskrant. Dus in ruil voor meer zekerheid, heb ik wel wat minder tijd voor fotografie. Maar dat betekent niet dat ik er mee gestopt ben. Ik fotografeer nog steeds in mijn vrije dagen. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren gaan reizen en wil ik hier ook deels mijn reisfotografie en reisverhalen met jullie delen. Er is zoveel moois te zien, te beleven en te fotograferen op onze aarde. 

“Wat fotografeer je het liefste?”, krijg ik vaak te horen. Ik vind alles leuk om te doen, zoals je ook kunt zien op mijn website. Van bruiloften tot het fotograferen van iemands huisdier of meer reportage-achtig zoals ik doe voor ondernemers en bij Stichting Dierenambulance Kennemerland. Dus klopt gerust met je wensen bij mij aan!

Heb je interesse of heb je vragen? Mail dan even naar sanne.vdvalk@gmail.com of stuur mij een persoonlijk bericht via mijn Facebookpagina. Ik probeer in ieder geval binnen 48 uur te reageren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: