Wie ben ik

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Sanne van der Valk, 26, en ik ben geboren in het prachtige kustdorp Heemskerk. Ik heb na de basisschool het VWO Atheneum afgerond en ben daarna journalistiek gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Op 12 juni 2012 ben ik daar afgestudeerd en heb ik dus mijn HBO Bachelor Journalistiek diploma gehaald.

Me

Tijdens mijn studie journalistiek kwam ik er al snel achter dat alleen schrijven niet helemaal mijn ding was. In het tweede jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met redactionele vormgeving. Dit is in feite het leren vormgeven van onder andere kranten en tijdschriften waarbij je ook kritisch kijkt naar de tekst en het beeld op een pagina. Al snel werd duidelijk dat ik deze combinatie van vakgebieden veel leuker en interessanter vind.

In datzelfde jaar kwam ik ook voor het eerst in aanraking met fotojournalistiek en laaide mijn oude hobby, fotografie, weer op. Als kind maakte ik al graag foto’s, maar tijdens mijn middelbare schooltijd is dat ingezakt. Voor de minor fotojournalistiek moest ik een digitale spiegelreflexcamera kopen. Sindsdien ben ik weer actief begonnen met fotograferen. De combinatie van vormgeven en met beeld bezig zijn, is iets wat ik graag doe en waar ik veel plezier uit haal.

Dankzij mijn brede journalistieke achtergrond ben je bij mij aan het juiste adres voor zowel schrijven, fotografie en redactionele/grafische vormgeving. Het leuke is dat deze gebieden ook makkelijk met elkaar te combineren zijn waardoor ik tijdens mijn werk van alles gebruik kan maken. Vandaar ook de naam: Sanne vd Valk – Vormgeving, Fotografie en Schrijven. Bij mij vind je alles onder één dak en kan je ook een combinatie van werkzaamheden afspreken.

Op het moment is mijn hoofdwerkgever De Volkskrant waar ik werk als freelance redactioneel vormgeefster. Hier werk ik aan de vormgeving van de nieuwskrant of aan de dagelijkse bijlage V. Daarnaast ben ik sinds april 2015 dagelijks bezig met het fotoblog www.oogopheemskerk.nl. Voor OogopHeemskerk.nl ben ik dagelijks op pad in mijn gemeente om leuke items te maken. Van interviewtjes tot leuke dingen die ik op straat tegen kom.

Sinds de start van mijn bedrijfje op 14 januari 2013 heb ik onder andere bedrijfslogo’s en reclameposters ontworpen en daarnaast doe ik fotoshoots. Verder schrijf en fotografeer ik al twee jaar op vrijwillige basis voor Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Vogelopvangcentrum Zaanstreek en omgeving. Sinds maart 2014  doe ik, eveneens als vrijwilligster, samen met een andere vormgeefster de vormgeving van het buurtblad “Boven de Baandert” in Heemskerk.

Van al mijn werkzaamheden zijn op deze website voorbeelden te vinden. Ben je dus op zoek naar iemand om je nieuwe bedrijfslogo te ontwerpen? Of om die pakkende webtekst voor je website te schrijven of om je trouwe lobbes te fotograferen? Neem dan vooral contact met mij op! Ik sta open voor allerlei opdrachten. Van grote tot kleine en voor particulieren tot bedrijven. Iedereen is welkom. Natuurlijk is er alle ruimte voor je eigen wensen. Samen komen we er altijd uit!

Heb je interesse of heb je vragen? Mail dan gerust naar sanne.vdvalk@gmail.com of stuur mij een persoonlijk bericht via mijn Facebookpagina. Ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven, maar in ieder geval binnen 48 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s